RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Brug Boligjobordningen og bliv din egen el-producent
Med Boligjobordningen kan du få fradrag til at få installeret solceller i dit hjem.

Boligjobordningen giver i 2020 boligejere muligheden for at få et fradrag på op til 12.500 kr. pr. person for udført arbejde på flere forskellige grønne tiltag. Det er en god løsning for både dig og for miljøet.

Der er faktisk rigtig god økonomi i solceller, og her forklarer vi dog kort, hvordan solceller egentlig fungerer.

Et solcelleanlæg producerer jævnstrøm, som via en såkaldt inverter omdannes til 230 eller 400 volt vekselstrøm. Det er den strøm, som du selv bruger eller sender ud på elnettet. Det kan egentlig sammenlignes med, at du får dit eget energiselskab. Især i solrige måneder producerer du ofte mere, end du forbruger, mens du i perioder med mindre sol får energi, der trækkes ind fra elnettet.

Hvad skal du være opmærksom på?

  1. Sørg for at bruge din installatør til at få at vide, om taget på dit hus er egnet til solceller.
  2. Kontakt din kommune, får du køber anlægget. Der kan være særlige regler for, hvad du må i dit område.
  3. Sæt dig ind i reglerne – fx i forhold til, hvor højt solcellerne må sidde samt, hvor langt fra naboskel de skal være. 
  4. Undersøg økonomien. Et solcelleanlæg er grundlæggende altid en god forretning, men sørg alligevel for at tjekke priser på fx målerabonnement og rådighedsbetaling. 
  5. Kontakt din lokale Blue Install-installatør for at få styr på alt det ovenævnte. Vi hjælper dig både gennem papirarbejde, installation og fradragsjunglen.

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt