RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Lys, varme og ventilation med et enkelt tryk.
Saml lysstyring, varmestyring og ventilation i et intuitivt system, hvor alt er forbundet med hinanden og automatisk tilpasser sig boligejernes behov.

IHC (Intelligent House Control) er effektiv kommunikation mellem husets installationer, hvilket betyder, at lys, varme og ventilation bliver slået til og fra efter behov. Derfor kan IHC være en faktor i en reduceret elregning. Det giver både en nemmere hverdag og mindre energispild, når lyset ikke brænder i fx et tomt hus eller når temperaturen er sænket om natten.

Du slipper oså for de utallige gåture rundt i huset for at tjekke, om alt er slukket – en sluk-alt funktion i systemet sørger for, at du ikke kommer til at glemme noget. Sluk-alt funktionen kan derfor spare strøm og få dig hurtigere ud af døren.

Faktisk kan du ved hjælp af et IHC Control Viewer styre og overvåge alt lys, alarm, varme og ventilation ved hjælp af en pc med internetadgang.

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt