RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Energioptimering
Energivenlige investeringer er en win-win løsning - både for boligejere og virksomheder.

Højere ejendomspris og øget komfort 

Flere boligejere og erhvervsdrivende har fået smag for at investere i energivenlige løsninger – og det med god grund. Nogle boligejere kan eksempelvis spare tusindvis af kroner hvert år ved at investere i et jordvarmeanlæg eller ved at få energirenoveret boligen.

En nyere rapport udarbejdet af Copenhagen Economics viser derudover, at energioptimerende investeringer kan have en særlig positiv effekt for boligejernes ejendomspris. For hvert trin, en bolig rykkede op ad energimærkeskalaen, ville ejendomsprisen for et hus på 100 mnemlig stige med 40.000–50.000 kroner.

Vigtigere endnu afslører rapporten, at der er en tydelig sammenhæng mellem en boligs energistandard og beboernes oplevelse af komfort. Energivenlige løsninger kan derfor blive til investeringer, som potentielt ikke kun gavner pengepungen på den lange bane, men også folks velvære. 

Klimavenlige løsninger

Udover at det for de fleste kan vise sig at være en fornuftig investering og samtidig kan give øget komfort, gavner de energivenlige løsninger også miljøet. Jordens klimamæssige udfordringer har længe været på både klimaeksperternes og politikernes dagsorden. De har for længst slået alarm, da de mener, vi bør og kan gøre mere, for at mindske verdens CO2udslip. De, som vælger at energioptimere, gør derfor ikke kun sig selv en tjeneste ved at investere – men hjælper også miljøet.

Det har mange virksomheder indset, hvorfor flere i stigende grad vælger at investere i et energieffektivt solcelleanlæg. Det kan både gavne virksomheden økonomisk og sender samtidigt et klart signal til deres omverden om, at de ønsker at tage ansvar, når det gælder de miljømæssige udfordringer.

Fremtidens energi skal derfor overvejende komme fra klimavenlige løsninger, som samtidig er økonomisk attraktive. Så står du og overvejer, hvilke muligheder du har, når det gælder energioptimering? Så kontakt din lokale Blue Install-installatør. De kan hjælpe med alt fra rådgivning til installering indenfor en lang række energivenlige løsninger. Eksempelvis kan de hjælpe med at rådgive og installere…

Blue Installs rådgivende installatører har bl.a. udført en lang række opgaver til både private, det offentlige samt små og store virksomheder. Du kan læse mere om, hvordan de har hjulpet… 

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt