RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Er din virksomhed godt nok sikret mod indbrud?
Blue Installs rådgivende installatører er eksperter, når det gælder løsninger, som skal forhindre eller besværliggøre indbrudstyvenes forsøg på at få fat i din virksomheds værdier.

Er dine værdier godt nok sikret mod indbrud? Danmark indtager en kedelig topplacering, når det kommer til indbrud. Ifølge “Det Kriminalpræventive Råd” indtager Danmark andenpladsen i antal indbrud i Europa, hvilket er en topplacering, som særligt de danske virksomheder ikke bør ignorere. 

Samtidig stiller forsikringsselskaberne stadigt flere krav til virksomheder og butikker, når det gælder indbrudssikring. Her varierer kravene, alt efter hvilken type virksomhed eller forretning, man driver. Fælles er dog, at en manglende efterlevelse af forsikringsselskabets krav kan medføre en stærkt reduceret – eller slet ingen – skadeserstatning efter et indbrud.

Din lokale Blue Install-installatør kan tilbyde din virksomhed en lang række løsninger, som kan holde tyvene på afstand. De kan blandt andet hjælpe med rådgivning og installation af: 

  • TVO (TV-overvågning) er ét af de sikreste midler til at forhindre kriminalitet – og på moderne TVO-systemer kan anlægsejer og/eller betroede medarbejdere døgnet rundt se, hvad der sker i virksomheden via en app til smartphone eller tablet (iOS / Android). Moderne TVO-systemer er IP-baserede – men har kunden allerede et gammeldags analogt TVO-system, kan dette opgraderes til HD-kvalitet ved hjælp af TVI-teknologien, hvor de eksisterende coax-kabler genanvendes.
  • Tågesikring, som ikke kan hjælpe med at holde tyven ude, men istedet gør det umuligt for tyven, at orientere sig i lokalet, hvis han er kommet ind. Den tætte tåge kan potentielt også hjælpe med, at holde tyven fanget i lokalet, til vagten når frem.
  • Sensorstyret udendørsbelysning, hvor lyset tændes ved bevægelse, og dermed gør det svært for tyven at nærme sig bygningen – uden at vække opsigt
  • Sikker og fleksibel adgangsstyring til virksomheden vha. adgangskontrol. Man slipper for problemerne med bortkomne nøgler og kan let styre medarbejderes adgang til bygningen over døgnet, ugen og året. Med et moderne adgangskontrolanlæg kan man få status via en app – og f.eks. anvende Rejsekortet.
  • Effektive tyverialarmer, som udover at stresse og genere tyven, kan f.eks. anvendes til at slukke lys og klimaanlæg, når bygningen er tom.

Blue Installs rådgivende installatører har, igennem de seneste mange år, hjulpet både offentlige institutioner samt store og små virksomheder med effektive og smarte løsninger indenfor sikring. Du kan derfor være sikker på at få en løsning, som matcher dine behov og dit sikringsniveau. 

Derudover er du også sikker på at modtage den rette installationserklæring fra din installatør, hvilket er vigtigt, da virksomheder skal benytte erklæringen som dokumentation for at dét, installatøren har udarbejdet, også lever op til det sikringsniveau, som ens forsikringsselskab kræver.

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt