RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Haldor Topsøe – En lys velkomst.
Et unikt lysscenarie på parkeringspladsen hos Haldor Topsøe byder gæster og kunder velkomne. 37 nye lysmaster og armaturer, der indeholder innovativ teknik fra Siteco, giver virksomheden sikkerhed uden at brænde hul i budgettet.

HALDOR TOPSØE havde et ønske om at gøre parkeringspladsen indbydende og til et sikkert sted at færdes uden at genere naboerne med et blændende lyshav og uden et skyhøjt energiforbrug. 

Inden beslutningen blev taget, blev tre forskellige lysarmaturer testet, og det efter- lod Haldor Topsøe samt arkitekten og bygherren uden tvivl: DL 10-lysarmaturet fra Siteco opfyldte alles ønsker – og mere til. 

Flere farver.

Styringen af selve lyset er softwarebaseret og utrolig nemt at bruge i dagligdagen. Det kan styres individuelt eller i grupperinger og hver lampe har en ID, så man ved præcis hvilken lampe, man er inde og regulere lyset på. 

Selve armaturet har hvidt LED-lys og seks LED-bånd, der kan skifte farve via et nemt hjælpeprogram fra Siteco. Det giver belys- ningen en dynamisk og flot effekt, og kan fx skinne i Haldor Topsøes egne farver.

Lys efter behov.

Der er mange gode grunde til at investere i LED-belysning, når parkeringspladsen, gangstier eller virksomhedsfacaden skal lyses op. Ud over at kunne modstå det hidsige danske vejr, er LED også ofte retningsbestemt, det vil sige, at det ikke spreder sig ud over det område, der skal belyses. På den måde generer det ikke naboerne.

Det er også nemt at koble LED på et skumringsanlæg, som de har gjort hos Hos Haldor Topsøei Frederikssund er parkeringspladsen oplyst med LED-lamper. De giver et godt lys på pladsen uden at genere naboerne.

Haldor Topsøe. Det sørger for, at lyset automatisk tændes og slukkes efter, hvor meget dagslys der er.

Investeringen er hurtigt tjent hjem, for energiforbruget i en LED-pære er utroligt lav i forhold til traditionelle løsninger.

Sitecos DL 10 har en levetid på 50.000 timer ved 100%. Hos Haldor Topsøe kører belysningen med 40%, så de er sikret uden- dørs belysning uden problemer og med lavt elforbrug de næste 20 år. 

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt