RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Har du lysstyring ved hoveddøren, havegangen og carporten?
Udendørs lysstyring ved hoveddøren, havegangen og carporten giver dig komfort og tryghed.

Ved hoveddøren skaber lyset tryghed og gør det nemt at orientere sig. Ved havegangen er lysstyring til gavn for både dig selv, din familie og dine gæster. Ved carporten eller garagen er det vigtigt at kunne orientere sig og have arbejdslys, når indkøbsposerne skal ud af bilen eller cyklen sættes ind.

Har du ikke lysstyring, kan vi fx hjælpe dig, med at lyset tænder automatisk, når man nærmer sig huset, eller at lyset tænder automatisk på et ønsket tidspunkt. Begge løsninger er til for dig og din familie, samtidig med at det er energibesparende løsninger, der kun tænder lyset, når det ønskes.

Det programmerbare lyssystem kan tænde og slukke på vilkårlige tidspunkter og med forskellige lysstyrker, så ubudne gæster får det indtryk, at der er nogen hjemme, selv om det ikke er tilfældet.

Fælles for de skumringsrelæer og bevægelsessensorer, som Blue Install-installatørerne tilbyder, er den høje kvalitet af de enkelte komponenter, som indgår i produkterne. Alle produkter er derfor udviklet til at klare store belastninger, hvilket betyder at både skumringsrelæ og bevægelsessensorer er velegnet ved lysstyring af LED-belysning.

Kan du få håndværkerfradrag til udendørs lysstyring?

Du kan kun få fradrag for udendørsbelysning, hvis lamperne er monteret på selve boligen.

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt