RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Hvordan er driftssikkerheden i din virksomhed?
Din lokale Blue Install-installatør kan hjælpe dig med løsninger, som kan holde din virksomhed kørende – også hvis uheldet skulle være ude.

Der findes mange løsninger, som kan hjælpe med at sikre driften i en virksomhed. Det kan være løsninger mod pludselige produktionsstop, som følge af strømsvigt, eller løsninger, der sikrer dine data ved harddiskfejl.

I værste fald kan det blive en dyr lektie for en virksomhed, hvis driftssikkerheden ikke er i top. Vidste du, at elektriske installationer som ventilationsanlæg, alarm, datanetværk, styringsanlæg kan være i fare, når et lyn slår ned? Det kan derfor være en fornuftig investering at få sikret sin virksomhed mod transienter, dvs. overspændinger fra et lynnedslag.

Din lokale Blue Install-installatør kan hjælpe med at sikre din virksomheds driftssikkerhed. De kan blandt andet hjælpe med rådgivning og installation af: 

  • Transientbeskyttelse, der kan sikre dig og dine elektroniske enheder mod skader ved indirekte lynnedslag. Transientbeskyttelse monteres i el-tavlen ved sikringerne eller på det enkelte anlæg og minimerer bl.a. elektronikskader, driftstop, systemnedbrud og efterfølgende periodiske fejl som følge af lyn.
  • UPS-system, som sikrer din virksomheds vigtige data imod strømsvigt.

Blue Installs rådgivende installatører har hjulpet både offentlige institutioner samt store og små virksomheder med effektive og smarte løsninger indenfor sikring. Du kan derfor være sikker på at få en skræddersyet løsning, som matcher dine behov og dit sikringsniveau. 

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt