RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Ingen grund til panik, men du kan spare op til 70% på din nødbelysning.
Et større hotelkompleks ønskede at udskifte deres eksisterende sikkerhedsbelysningsudstyr med nyt og mere moderne energi- og miljøvenligt udstyr. Valget faldt naturligt på GuideLED AT serien.

Større sikkerhed, ekstra lang levetid og lavt energiforbrug.
Ved GuideLED AT produkterne er fordelene indlysende. Helt ny LED teknik med 3chip LED´s betyder større sikkerhed, ekstra lang levetid, og lavt effektforbrug. Batterierne der anvendes, er miljøvenlige NiMH batterier. 

Den indbyggede AT funktion sørger for, at samtlige GuideLED AT produkter afprøves med faste intervaller, og at der ved hjælp at de påmonterede dioder, gives en nøjagtig besked om armaturets tilstand. 

Hvad betyder disse fordele i kroner og øre? 
Først og fremmest opnås der en markant besparelse på driften. Hotellet har installeret ca. 100 flugtvejsskilte, der er tændt 24 timer i døgnet. Hvis der regnes med en Kwh pris på ca. DKK 2,00, ser regnestykket nogenlunde sådan ud:

Flugtvejsskilt med 8WT5 lysrør           Flugtvejsskilt GuideLED 10611 AT
Forbrug                              8,4W                Forbrug                              3,3W
Forbrug 24h/år                 74kWh             Forbrug 24h/år                 30kWh
Pris DKK/100 skilte         14.800,00          Pris DKK/100 skilte            6.000,00

Udover den umiddelbare besparelse på driften, betyder de ca. +50.000 timers levetid på LED lyskilderne (ca. 8500 timer på et 8WT5 lysrør), at der bliver væsentlige længere tid imellem lyskilde skift.

Den indbyggede AT funktion sikrer, at samtlige armaturer bliver afprøvet med jævne mellemrum, uden at der skal udføres noget manuelt arbejde. 

Anvendelsen af NiMH batterier betyder, at der ikke skal betales miljøafgift på batteripakken.

Ikke blot vores piktogrammer er grønne.
Strømforbruget på GuideLED flugtvejsskilte ligger ca. 70% under de tidligere anvendte flugtvejsskilte med lysrør. Dermed er strømforbruget på et GuideLED flugtvejsskilt ikke større end standby forbruget på almindelige elektriske brugsgenstande. 

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt