RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Styring
Intelligent styring af el-installationer handler om effektivisering, øget komfort og energioptimering.

Huskede du at slukke lyset?

Intelligente installationer kan effektivisere en travl hverdag og give markante besparelser. Slut med høje udgifter på elregningen, når lyskilder brænder til ingen verdens nytte. Intelligent og effektiv styring af dine el-installationer giver dig nemlig mulighed for automatisk at behovsstyre lyset i din bolig og kan samtidig hjælpe med at den sidste mand på arbejdet ikke skal bekymre sig om, hvorvidt alle lysene i virksomheden er blevet slukket eller ej.

Sikkert og nemt

Skal styring være endnu nemmere, kan du benytte IHC (Intelligent House Control). IHC er en teknologisk løsning, hvor alle hverdagens el-installationer kan styres fra ét sted. Du kan med få klik styre dine alarm-systemer, regulere varme samt husets lyskilder og meget andet. Det effektiviserer hverdagen og skaber tryghed, når du er på farten. Din lokale Blue Install-installatør står klar til at rådgive dig om de seneste løsninger, der kan effektivisere din hverdag. De kan bl.a. hjælpe dig med at rådgive og installere …

  • IHC til at styre dine installationer fra ét sted. IHC er en nem og fleksibel måde at styre husets installationer, hvilket betyder, at eksempelvis lys og varme kan blive slået til og fra efter behov. Systemet kan endvidere kobles op med din smartphone/tablet og gøre hverdagen endnu nemmere.
  • Lux- og temperatursensorer, som både er intelligente og meget fleksible, når det kommer til anvendelsesmulighederne. De kan eksempelvis hjælpe med styring af dagslysregulering, markiser, persienner, gardiner samt styring af lyset både inde og ude.
  • Fugt- og temperatursensorer, som udover at spare på energien, også kan give dig mere komfort via automatisk styring af ventilationen.

Blue Installs rådgivende installatører er eksperter indenfor løsninger, der kan hjælpe dig med at effektivisere en travl hverdag og styre din elregning i den rigtige retning. Du kan læse mere om, hvordan de har hjulpet … 

MERE OM DAN-EL A/S:

Du er altid velkommen til at benytte dig af vores effektive døgnvagt, som er åben alle årets dage. Der vil du altid få god og tryg rådgivning af et kompetent personale.

+45 70 23 23 88 

Læs mere om døgnvagt