Netværkskabler er den usynlige hjælper, der gør virksomhedens installationer trådløse

Blue Install hjælper din virksomhed med din IT-infrastruktur i forhold til kabelsystem, hastighed, sikkerhed og optimering til IoT (Internet of Things).

Der kommer hele tiden flere og flere systemer og installationer i bygninger. Det betyder også, at der er mere og mere, der skal styres. Og her er det vigtigt, at der skabes løsninger, der gør det muligt at styre systemerne centralt. Her er begrebet ”Internet of Things” (IoT) noget, der snakkes meget om for tiden. Internet of Things er den betegnelse, man anvender for at symbolisere, at alle enheder er koblet sammen på nettet og faktisk kan ”snakke” sammen. Det kan fx være, at lysstyringen i en bygning finder ud af, at der ikke er nogen i huset mere, så der slukkes for lyset; alarmen tilkobles, og varme og ventilation skrues ned.

Brugervenlige løsninger til alt
Der er brug for trådløs kommunikation, som gør livet og arbejdet nemmere for alle, der har adgang til systemerne og installationerne i en bygning. Det betyder, at der skal skabes en kablet infrastruktur, som skaber brugervenlige løsninger til alt fra belysning og alarmsystemer til varme og ventilation – samt naturligvis alle dine elektroniske forretningssystemer og kommunikationsværktøjer. 

Vær klar til fremtiden
Lad din Blue Install-installatør foretage et gennemsyn af din netværkskabling, og få overblik over, om du har et datanetværk, som er klar til de planer og strategier, din virksomhed har til de kommende år. For hvis ikke dit netværk er klar til at håndtere de evigt skærpede krav, der stilles til trådløse løsninger, er der en risiko for at dine kunder vil opleve det som dårligere service og fravælge din virksomhed.