Renover dine eksisterende installationer.

For nogle er et intelligent hjem en helt enkelt løsning med LED-pærer, der kommunikerer direkte via en app, så farve og lysstyrke kan reguleres med mobilen. For andre skal hele hjemmet tale sammen.

Der findes mange intelligente installationer, som kan gøre din bolig mere smart. Du kan få løsninger, hvor du får fuld kontrol over boligens el-installationer, med mulighed for at styre dem direkte fra din smartphone eller tablet. Eksempelvis ved at kontrollere boligens lys og varme, så det bliver slået til og fra, alt efter om der er nogen hjemme i boligen. 

Eller med fjernadgangskontrol kan sommerhusejere eksempelvis tjekke, om lejerne af sommerhuset huskede at slukke lyset og låse hoveddøren efter sig. Og skulle de have glemt det, kan du slukke og låse direkte fra hængekøjen. Intelligente løsninger til boligen eller sommerhuset kan, udover at effektivisere din hverdag, også give dig energibesparelser og øget komfort. 

Din lokale Blue Install-installatør står klar til at rådgive dig om de nyeste løsninger, der kan effektivisere din hverdag og gøre din bolig mere smart. De kan bl.a. hjælpe dig med at rådgive og installere: 

  • Systemer, så du kan styre dine installationer nemt og fleksibelt fra ét sted og gøre hverdagen endnu nemmere.   
  • Lys- og temperaturfølere, der kan hjælpe med styring af dagslysregulering samt markiser, persienner og gardiner.
  • Fugt- og temperatursensorer, som udover at spare på energien, også kan give dig mere komfort via automatisk styring af ventilationen.  
  • Fjernadgangskontrol, så når nogen ringer på din hoveddør, kan du direkte fra din smartphone se, hvem det er, og vælge, om du vil lukke vedkommende ind.