Skift til LED-belysning, og spar på elregningen

Med Blue Install får du mere end blot rådgivning og installation. Det er også din vej til gennemførte designprodukter, som gør din hverdag både smukkere og mere komfortabel.

 

Med Hide-a-lite får du en lang række spændende produkter til både indendørs- og udendørsbelysning. Fælles for produkterne er, at de udelukkende er lavet med LED-teknologi, som skaber bedre belysningsløsninger og giver mere energirigtige produkter, hvilket tydeligt kan ses på din elregning.

Hide-a-lite er armaturer med det seneste inden for teknik, design og funktion for det nordiske marked. Der lægges stor vægt på, at armaturerne skal være nemme at installere og overholder alle krav, som findes på markedet med hensyn til lysmæssig ydeevne og installationsregler.

Der er penge at spare på elregningen
Du kan faktisk spare op til 80 % af elforbruget ved at skifte fra en glødepære til en LED-pære. LED er den mest energivenlige og fremtidssikrede belysningskilde på markedet, og der er mange fordele ved at udskifte belysningskilderne med LED.

Optimal belysning, der bare holder
Belysningen har ikke længere et blåligt skær, der generer øjnene. Faktisk findes der et hav af muligheder ift. farver og skær, der kan være vigtige at tage højde for ift. lysets ønskede funktion. Lamper med indbygget LED-pære har ofte en levetid på omkring 15-20 år i private boliger, så du kan have den samme lampe i mange år uden at skulle bekymre dig om udskiftning i nærmeste fremtid.