RÅDGIVENDE INSTALLATØR

Styring

Styring

Intelligent styring af el-installationer handler om effektivisering, øget komfort og energioptimering.

Fremtidens lys.

Fremtidens lys.

Sluk for lampen og brug i stedet din hovedpude som lyskilde – sådan kunne det meget vel blive i fremtiden. I hvert fald hvis du spørger opfinder og lysdesigner Torben Laustsen.

Privatskolen.

Privatskolen.

Privatskolen Frederikshavn råder over ca. 4900 m2, og huser hver dag 440 elever og en lærerstab, der har deres daglige gang på skolen.

Butler Loftet.

Butler Loftet.

BUTLER LOFTET er en 1200 m2 stor tøjbutik i Aalborg hvor de 300 halogenspots ikke bare skal give lys i butikken – de skal også sælge varer.

Lalandia lyser op.

Lalandia lyser op.

Da Lalandia i Billund i 2009 slog dørene op for Aquadome, havde Jane og Torben Sommer Larsen sørget for den rette stemning, hvor scenografi og lysdesign i samspil bringer det varme syd til det høje nord. I sommeren 2012 blev det tid til at opleve de sneklædte tinder, hvor blandt andet LED-belysning skaber vinterstemning.

Happydays.

Happydays.

Et rejsebureau med 45 medarbejdere. Kontorlokalerne ligger på 1. sal med udsigt til Kattegat og er bemandet syv dage om ugen.

Body Bike.

Body Bike.

Body Bike producerer ca. 70 motionscykler om dagen, eksporterer til mere end 30 lande og har 20 medarbejdere.

Solceller giver elregningen baghjul.

Solceller giver elregningen baghjul.

Næste gang du skal se på biler hos Toyota-forhandler Hanherred & Himmerland biler a/s i Løgstør, vil du kunne se mere end lækre biler. Toyota i Løgstør har nemlig valgt at sætte solceller på taget for at give elforbruget et hak ned af og samtidig skåne miljøet.

God grund til frihed.

God grund til frihed.

På Fyn bor en mand der er blevet fri. Fri for at tænke på at bestille olie til oliefyret, fri for at skaffe brænde til brændefyret. Han har nemlig fået jordvarme.

Huse til A-priser.

Huse til A-priser.

I en undersøgelse fra Home i 2010, svarede 20% af danskerne, at energimærkningen af boligen vil have betydning for deres valg, næste gang de skal købe nyt hus.

Haldor Topsøe – En lys velkomst.

Haldor Topsøe – En lys velkomst.

Et unikt lysscenarie på parkeringspladsen hos Haldor Topsøe byder gæster og kunder velkomne. 37 nye lysmaster og armaturer, der indeholder innovativ teknik fra Siteco, giver virksomheden sikkerhed uden at brænde hul i budgettet.

Lyd Skal mærkes.

Lyd Skal mærkes.

Forestil dig, at lyd og musik er en ligeså naturlig del af rummet som sengen og stolen. Oplevelsen er usynlig og lyden eksisterer ’bare’ uden store højtalere og et hav af ledninger. På Helnan Marina Hotel i Grenaa er dette lydscenariet, der møder gæsterne i løbet af deres ophold.

HEART – Herning Kunstmuseum.

HEART – Herning Kunstmuseum.

HEART lyser op i den midtjyske morgensol som et hvidt lærred i landskabet. Murene er støbt så de ligner krøllet stof, og bag dem udfoldes kunst i verdensklasse. Lige så blød, som bygningen fremtræder med den særprægede overflade og de store kurver, ligeså skarp er sikkerheden. Et avanceret overvågningssystem holder øje med hver kvadratmeter af museet dag og nat, og gør det til et af de sikreste steder i Danmark.

8-tallet.

8-tallet.

1000 METERS LYS. Flagskibet for dansk arkitektur, Bjarke Ingels Group, er med deres visionære bygning 8-tallet på Kalvebod Fælled, rykket denne fremtid adskillelige skridt nærmere.

På kanten af muligt.

På kanten af muligt.

De særprægede tagtoppe på Utzon Center i Aalborg imiterer de vindblæste sejl og spejler den stålgrå fjord. Jørn Utzons bygning på Aalborg Havnefront ligner ingen andre i byen og det er meningen.

Glødelampen lyser!

Glødelampen lyser!

Københavns Kommune har energirenoveret kulturhuset i Valhalsgade, det gamle Osramhus. Det gav i første omgang en energibesparelse på 66 %, og med en eventuel fremtidig implementering af jordvarme og et solcelleanlæg på taget vil den store bygning næsten blive energineutral.

Personlig ventilation.

Personlig ventilation.

På Jyske Banks dealer floor arbejdes der meget intenst og med et hav af computerskærme samt en storskærm bagerst i lokalet. Og man sidder tæt, for afdelingen er ved at vokse ud af lokalet. Så er dårligt indeklima uundgåeligt – eller er det?

Frisk luft!

Ved naturlig ventilation er det udeluftens termiske og dynamiske egenskaber – temperatur og vind der sørger for ventilationen indenfor. Så sparer du el til ventilationsanlægget. Med den rigtige styring er det lige så effektivt.

Et grønt hotel.

Et grønt hotel.

Fremtiden er grøn, hører man tit, men på Crowne Plaza – Copenhagen Towers har de gjort fremtid til nutid og den bæredygtige tankegang til dagligdag.

Godt arbejdslys. Få fejl.

Godt arbejdslys. Få fejl.

Det har længe været almindelig viden, at et godt arbejdslys giver større produktivitet og færre fejl. Det gælder også i skoler og institutioner, hvor produktiviteten måles i indlæringsevne. Godt lys gør simpelthen eleverne dygtigere.

At bygge bæredygtigt.

At bygge bæredygtigt.

Middelfart er kommet på verdenskortet med en arkitektonisk perle på havnefronten. Tegnestuen 3XN har skabt de unikke rammer for Middelfart Sparekasses nye hovedsæde.

Solceller: Værd at vide!

Solceller: Værd at vide!

Solceller har aldrig været så populære, som de er lige nu. Det skyldes blandt andet stigende elpriser, bedre og billigere solcelleanlæg og skattefordele. Samtidig har mange indset, at når investeringen af solcelleanlæg udsættes, lader besparelserne i den anden ende også vente på sig. Det betyder, at der skal handles nu – ikke senere!